Vuurwerkbrillen!
Natuurlijk zijn ze er weer.
Ze zijn gratis, maar een kleine donatie in de pot voor de brandwondenstichting mag natuurlijk en wordt gewaardeerd.

panoview

 

 

 

Klik hier om 360° rond te kijken in onze winkel!

Vanaf nu kunt u in 3 eenvoudige stappen direct online een afspraak maken bij Moerkerken Optometrie. Bijvoorbeeld om uw ogen te laten meten voor een bril, of voor een lenscontrole. Maar ook voor een gehoortest of een optometrisch onderzoek.

 

3 eenvoudige stappen

Kies een behandeling en selecteer de gewenste datum. U ziet gelijk in het systeem welke tijden nog beschikbaar zijn. Kies het tijdstip dat u het beste uitkomt en bevestig de afspraak door u aan te melden met uw Facebook- of Google-account. Aanmelden met uw naam, telefoonnummer en e-mailadres kan natuurlijk ook.

Uw afspraak is direct gemaakt en staat in onze agenda. U ontvangt een bevestiging per e-mail. Ook kunt u met één druk op de knop de afspraak opnemen in uw persoonlijke digitale agenda (Google Calendar, Outlook of iCal). Dat is nog eens handig van Moerkerken Optometrie!

Klik op onderstaande knop om direct online een afspraak te maken!

online afspraak maken

 

Een blad voor uw ogen

OgenBlikOpen de PDF
Met het tijdschrift OgenBlik belichten de vakmensen van het Optometristen Collectief Rijnmond (OCR) alledaagse problemen met het zicht. Het staat vol handige tips en achtergrondinformatie voor gezonde ogen. Want veel mensen lopen met langdurige klachten die het gevolg kunnen zijn van een storing in het gezichtsvermogen. Het blad is daarom niet alleen interessant voor mensen die al een bril of lenzen dragen, maar informatief voor iedereen. 

OCR

OCR is een samenwerkingsverband van HBO-Optometristen. De OCR-Optometristen werken nauw samen met de oogartsen en huisartsen in de Regio Rotterdam en zijn aangesloten bij Het Oogzorgnetwerk, een initiatief van Het Oogziekenhuis Rotterdam. Zie ook: www.oogzorgspecialisten.nl
 

Blijf op de hoogte!

Wist u dat u Moerkerken Optometrie ook kunt volgen op facebook?  Hierop plaatsen wij alle acties en nieuwtjes. Like onze pagine en blijf op de hoogte!