Zaterdag 25 mei sluiten we om 12.00 uur. Bedankt voor uw begrip.

Het is bij ons feest want Moerkerken Optometrie bestaat 30 jaar! Al sinds 1989 leveren wij professionele oogzorg, uitgebreide oogmetingen, topkwaliteit contactlenzen, monturen en brillenglazen.
Om dit te vieren kunt u nu sparen voor mooie cadeaus, zoals luxe badlakens. Of wat dacht u van een rondvlucht boven Rotterdam? Kom snel naar de winkel om uw spaarkaart te halen!

Van 1 tot 14 juli zijn wij op vakantie. Dinsdag 16 juli is de winkel weer open. Onze website is natuurlijk altijd open en u kunt gewoon online uw afspraken maken. Gaat u ook op vakantie? Let erop dat u voor die tijd voldoende daglenzen en vloeistoffen in huis hebt. Wij wensen u alvast een mooie zomer!

Blijf op de hoogte!

Wist u dat u Moerkerken Optometrie ook kunt volgen op facebook?  Like onze pagina en blijf op de hoogte van al onze acties en nieuwtjes!

Vanaf nu kunt u in 3 eenvoudige stappen direct online een afspraak maken bij Moerkerken Optometrie. Bijvoorbeeld om uw ogen te laten meten voor een bril, of voor een lenscontrole. Maar ook voor een gehoortest of een optometrisch onderzoek.

3 eenvoudige stappen

Kies een behandeling en selecteer de gewenste datum. U ziet gelijk in het systeem welke tijden nog beschikbaar zijn. Kies het tijdstip dat u het beste uitkomt en bevestig de afspraak door u aan te melden met uw Facebook- of Google-account. Aanmelden met uw naam, telefoonnummer en e-mailadres kan natuurlijk ook.

Uw afspraak is direct gemaakt en staat in onze agenda. U ontvangt een bevestiging per e-mail. Ook kunt u met één druk op de knop de afspraak opnemen in uw persoonlijke digitale agenda (Google Calendar, Outlook of iCal). Dat is nog eens handig van Moerkerken Optometrie!

Klik op onderstaande knop om direct online een afspraak te maken!

online afspraak maken

panoview

Klik hier om 360° rond te kijken in onze winkel!

Ons “goede doel” was altijd de brandwondenstichting, maar is nu bestemd voor Guesthouse RECOVER.

Dit is een longvriendelijk gasthuis en dient als alternatief voor Davos in Zwitserland.