Zoals de titel al aangeeft, aanstaande zaterdag 27 april zijn wij gesloten. Dinsdag 30 april zijn we weer geopend.

Wij gaan met vakantie van 30/6 tm 15/7

Blijf op de hoogte!

Wist u dat u Moerkerken Optometrie ook kunt volgen op facebook?  Like onze pagina en blijf op de hoogte van al onze acties en nieuwtjes!

Vanaf nu kunt u in 3 eenvoudige stappen direct online een afspraak maken bij Moerkerken Optometrie. Bijvoorbeeld om uw ogen te laten meten voor een bril, of voor een lenscontrole. Maar ook voor een gehoortest of een optometrisch onderzoek.

3 eenvoudige stappen

Kies een behandeling en selecteer de gewenste datum. U ziet gelijk in het systeem welke tijden nog beschikbaar zijn. Kies het tijdstip dat u het beste uitkomt en bevestig de afspraak door u aan te melden met uw Facebook- of Google-account. Aanmelden met uw naam, telefoonnummer en e-mailadres kan natuurlijk ook.

Uw afspraak is direct gemaakt en staat in onze agenda. U ontvangt een bevestiging per e-mail. Ook kunt u met één druk op de knop de afspraak opnemen in uw persoonlijke digitale agenda (Google Calendar, Outlook of iCal). Dat is nog eens handig van Moerkerken Optometrie!

Klik op onderstaande knop om direct online een afspraak te maken!

online afspraak maken

panoview

Klik hier om 360° rond te kijken in onze winkel!

Ons “goede doel” was altijd de brandwondenstichting, maar is nu bestemd voor Guesthouse RECOVER.

Dit is een longvriendelijk gasthuis en dient als alternatief voor Davos in Zwitserland.